Werkwijze
Met een trouwfilm van CEEWOOD blijft uw trouwdag een mooie en waardevolle herinnering.

Kennismakingsgesprek

Tijdens dit gesprek bespreken we de details over jullie trouwdag. Wat zijn jullie wensen, want er zijn zoveel verschillende manieren om een bruiloft vast te leggen. Jullie krijgen een invullijst met vragen om zo en duidelijke dagindelingen te krijgen.

Na dit kennismakingsgesprek is het belangrijk dat beide partijen een goed gevoel hebben over elkaar. Op deze manier zorgen we beiden voor een mooi eindresultaat.

Filmdag/levering

Op de dag zelf zullen jullie merken dat het voorgaande gesprek niet voor niets is geweest. Wij zorgen ervoor dat we niet in de weg staan en CEEWOOD filmt de belangrijkste, leukste en emotioneelste momenten van jullie trouwdag.

Na 9 weken zal de Trouwfilm klaar zijn. 
In goed overleg zal de weddingmovie gebruikt mogen worden voor social media. Dit bepalen jullie zelf!

Maak een afspraak!

Om goed aan jullie wensen te kunnen voldoen en de perfecte trouwfilm te maken nodigen wij jullie graag uit om alles tot in de puntjes te bespreken.

Aanvraag verzenden

Portfolio

Neem eens de tijd om samen enkele voorbeelden te bekijken van bruidsvideo's op onze social media en Vimeo. Hier is te zien hoe CEEWOOD de belangrijkste beelden van dé dag omtoverd tot mooi bewegend beeld. Voor altijd een mooie herinnering.

Ga naar portfolio