Met een trouwfilm van CEEWOOD blijft uw trouwdag een mooie en waardevolle herinnering.

Aangenaam...

Zelf ben ik getrouwd met Debby en heb een pracht van een dochter. Marly is haar naam. Door mijn passie voor film en videografie staan alle mooie, dierbare en emotionele momenten van mijn gezin op beeld.

Als klein jongetje was ik al gefascineerd van camera’s. Iedere verjaardag werd gefilmd en werden steeds professioneler. Dit bracht mij uiteindelijk bij mijn eerste bruiloftsfilm. Door al het enthousiasme en passie die ik gaf om een prachtige en emotionele trouwfilm te maken wist ik dat mijn hobby mijn werk ging worden.

De spanning voelen van het bruidspaar, het jawoord horen, de bloemen filmen, de bruidsjurk, familie, de locatie, altijd het juiste shot vinden, dit is de uitdaging die ik elke keer weer wil aan gaan. Niets leukers dan de liefde filmen van 2 mensen.

Ik vergeet mijn eigen trouwdag dan ook nooit doordat wij zelf ook hebben gekozen voor een trouwfilm. Samen met mijn vrouw op de bank 1 van mijn mooiste dagen uit het leven weer herbeleven. Bewegend beeld van al mijn dierbaren. Dit is de emotie waar ik over vertel. De liefde voor elkaar is niet te beschrijven. Op beeld des te duidelijker.

Tijdens een vrijblijvend gesprek kijk ik er altijd naar uit om 2 mensen die het ja woord aan elkaar gaan geven te mogen ontmoeten en te leren kennen. Hoe meer ik weet, hoe gevoeliger en herkenbaarder de trouwfilm.

Elk paar is anders, elke trouwfilm heeft zijn eigen verhaal. 

Vriendelijke groet,

Robert van Campenhout

Trouwvideograaf 

Maak een vrijblijvende afspraak!

Om goed aan jullie wensen te kunnen voldoen en de perfecte trouwfilm te maken komen wij graag gratis en vrijblijvend bij jullie langs om alles tot in de puntjes te bespreken.

T. 06 819 33 931
E. info@ceewoodweddings.nl

Aanvraag verzenden

Portfolio

Neem eens de tijd om samen enkele voorbeelden te bekijken van bruidsvideo's op onze social media en Vimeo. Hier is te zien hoe CEEWOOD de belangrijkste beelden van dé dag omtoverd tot mooi bewegend beeld. Voor altijd een mooie herinnering.

Ga naar portfolio