Met een trouwfilm van CEEWOOD blijft uw trouwdag een mooie en waardevolle herinnering.

De spanning voelen van het bruidspaar, het jawoord horen, de bloemen filmen, de bruidsjurk, familie, de locatie, altijd het juiste shot vinden, dit is de uitdaging die ik elke keer weer wil aan gaan. Niets leukers dan de liefde filmen van 2 mensen.

Ik vergeet mijn eigen trouwdag dan ook nooit doordat wij zelf ook hebben gekozen voor een trouwfilm. Samen met mijn vrouw op de bank 1 van mijn mooiste dagen uit het leven weer herbeleven. Bewegend beeld van al mijn dierbaren. Dit is de emotie waar ik over vertel. De liefde voor elkaar is niet te beschrijven. Op beeld des te duidelijker.

Tijdens een vrijblijvend gesprek kijk ik er altijd naar uit om 2 mensen die het ja woord aan elkaar gaan geven te mogen ontmoeten en te leren kennen. Hoe meer ik weet, hoe gevoeliger en herkenbaarder de trouwfilm. Elk paar is anders, elke trouwfilm heeft zijn eigen verhaal. 

Film groetjes,

Geen werk... Wij beleven!  Dit is mijn motto en de vreugde die ik videograaf ervaar.           Hierdoor behalen we samen jullie prachtige resultaten. Lees snel verder om mij beter te leren kennen en wie tot snel op de koffie?

IMG 7290
Robert 
FILMER E & EDITOR 

Als klein jongetje was ik al gefascineerd door camera's. Iedere verjaardag werd gefilmd en de opnames werden steeds professioneler. Dit bracht mij uiteindelijk bij mijn eerste bruiloftsfilm. Het voelen van de spanning bij het bruidspaar, het horen van het jawoord, het filmen van de bloemen, de bruidsjurk, de familie, de locatie, altijd het juiste shot vinden; dit is de uitdaging die ik telkens weer wil aangaan.

Portfolio

Neem eens de tijd om samen enkele voorbeelden te bekijken van bruidsvideo's op onze social media en Vimeo. Hier is te zien hoe CEEWOOD de belangrijkste beelden van dé dag omtoverd tot mooi bewegend beeld. Voor altijd een mooie herinnering.

Ga naar portfolio