Met een trouwfilm van CEEWOOD blijft uw trouwdag een mooie en waardevolle herinnering.

ALL YOU NEED IS LOVE
Videograaf & Trouwfotograaf 

TIJDELIJKE BRUIDSFILM (CORONA)

   Als bruidsvideograaf heb ik samen met mijn vaste fotograaf ( RiCon Fotografie ) een prachtig pakket bedacht om ervoor te zorgen dat bruidsparen die nu toch gaan trouwen, prachtig beeldmateriaal kunnen bemachtigen.

Met onze fijne en jarenlange samenwerking hebben wij bedacht dat jullie liefde en de emoties op jullie trouwdag hetgeen is waar het om gaat. Dus hebben wij iets bedacht voor weliswaar beperkte uren, maar wat wel een hele mooie beleving en wat helemaal compleet is. Wat dachten jullie van alle ruwe filmmateriaal gratis erbij geleverd of een luxe album? Het zit er allemaal bij in begrepen!

Wij maken van jullie trouwdag een mooie herinnering en als alles straks weer normaal is kunnen jullie een geweldig knalfeest geven. En kunnen jullie op het feest jullie Weddingclip laten zien!

Uiteraard werken wij volgens de regelgeving van de RIVM.

Meer weten? vul jullie gegevens in
All you need is love is een uniek en tijdelijk pakket van foto en film voor jullie bruiloft tijdens de corona maatregelen.

  WAT IS DE INVESTERING?

  Dit exclusieve en tijdelijke* pakket kost

€ 950

Videograaf en Fotograaf  Een FILMCLIP van 8 minuten en al het RUWE FILMMATERIAAL zodat jullie echt alles op film hebben. Foto's ca. 200 bewerkte foto’s op een ONLINE GALLERY MINI ALBUM in formaat 20x20cm met maar liefst 16 pagina’s van jullie favoriete foto’s! Gedurende 3 uur worden alle mooie momenten van jullie liefde vastgelegd op foto en film

* tijdelijk betekent tot de richtlijnen van de RIVM zijn versoepeld zodat er weer feesten van meer dan 30 personen gehouden mogen worden.

Maak een afspraak!

Om goed aan jullie wensen te kunnen voldoen en de perfecte trouwfilm te maken nodigen wij jullie graag uit om alles tot in de puntjes te bespreken.

Aanvraag verzenden